КАТЕГОРИИ
Автоматизация автомобили Апаратура битова техника Гума,пластмаса Диетолози Дървен материал Електроника заведения Здравеопазване изкуство и култура Инсталации и техника информационни технологии Машини и съоръжения Машини,мотокари,електрокари мебели и обзавеждане метали и металообработване Недвижими имоти облекло и обувки образование общини Производство Психотерапия и психологическа консултация селско стопанство Специализирани дейности Стелажи строителство Суровини и материали транспорт туризъм търговия услуги финанси Фондации хранителна промишленост
ВАТ БГ - Съдействие на международни превозвачи
за нас
ВАТ БГ е дъщерна на Negometal SARL Франция. Предлага услуги на клиентите си по възстановяване на данъци от чужбина – международното ДДС и Акциз на горивата.
Нов продукт на фирмата е бордово устройство Negoroad за пътните такси в Белгия, Франция, Испания и Португалия – без гаранции, заплатени изцяло онлайн и с отстъпки, възстановени кеш!

Също така картите C2A за разплащане на гориво, пътни такси, тунели и фериботи. Картата е без гаранции или депозити. Мрежата от бензиностанции е голяма, а от 1 Юни 2016 са добавени нови 600 обекта само във Франция. Освен във Франция, картите имат най-голямо покритие и в Испания и Бенелюкс, Словения, Австрия и Германия.
Притежателите получават и големи отстъпки, които на някои обекти могат да достигнат до 18 евроцента на литър.
услуги
НЕГОРОУД – Устройство за Пътни такси BE, FR, ES, PT без гаранции
Нов продукт на фирмата е бордово устройство Negoroad за пътните такси в Белгия, Франция, Испания и Португалия – без гаранции, заплатени изцяло онлайн и с отстъпки, възстановени кеш!

ДДС за възстановяване
Négométal ви предоставя тази услуга със своя професионален персонал и неговите седем клона в цяла Европа, така че да се получи възстановяване на ДДС в 27 чужди страни.

Освен това, ние ви предлагаме услугата на бързо плащане, което ще ви позволява да възстановявате ДДС на 10 дни, считано от датата, на която получим точна документация.

Възстановяване на акциза (TIPP)
Ние се грижим за възстановяването на акциза за гориво във Франция, Белгия, Италия, Словения и Испания.
Възстановяването е различно във всяка страна: за Франция е определен на € 0,0475 / л, в Словения е € 0,08 / л, в Белгия на € 0,0763 и в Италия при € 0214 / л.

Разплащателна карта Mastercard ®
Ние можем да предложим първата карта по банков път, с която да плащате в пълна свобода и с максимален контрол на разходите на вашите водачи.

За повече информация, посетете www.c2a-card.com

Карта за гориво
Предлагаме Ви карта за гориво, с която да платите в Испания, Португалия, Франция, Бенелюкс, Германия, Словения и Австрия. Вие ще имате отстъпки на широка мрежа от бензиностанции.

Платежни карти за Автомагистрала
За да платите магистрала и да сте сигурни, в най-добрата цена, ние Ви предлагаме различни устройства в различни страни: Viacard за Италия, VIA-T за Испания, Tis-PL и Ecotaxe устройства за Франция, Frejus и Mont Blanc карти за тунел, Go-Box за Австрия, Toll Collect за Германия, Viatoll в Полша.

Други услуги
Има и други нови услуги. Последният от тях е възстановяването на Ecobonus за транспортни фирми, които използват морските линии през Италия и Испания.
контакти
Адрес: гр. София, бул. Ботевградско шосе 276, офис 6
Моб.тел.: 0882 658 308
Тел: 02 451 0955

Уеб страница/и
https://www.negometal.com/bg