КАТЕГОРИИ
Автоматизация автомобили Апаратура битова техника Гума,пластмаса Диетолози Дървен материал Електроника заведения Здравеопазване изкуство и култура Инсталации и техника информационни технологии Машини и съоръжения Машини,мотокари,електрокари мебели и обзавеждане метали и металообработване Недвижими имоти облекло и обувки образование общини Производство Психотерапия и психологическа консултация селско стопанство Специализирани дейности Стелажи строителство Суровини и материали транспорт туризъм търговия услуги финанси Фондации хранителна промишленост
info-portal.bg
Info-portal.bg е уникален проект на фирма "Уеб Пауър" ООД. Той съчетава в себе си иновативни интернет технологии, за предостави на своите посетители изчерпателна информация за фирмите, учрежденията, училищата, общините и правните специалисти в България.

Фирмите и останалите обекти са разделени в няколко основни категории и по градове. Това улеснява намирането на желания от Вас обект.

Основната цел на Info-portal.bg е да достави бърз и лесен достъп на хора, търсещи информация за различни услуги, фирми, продукти.

Сайта разполага с иновативна визия, навигация и удобна търсачка. Така Вие откривате търсената информация, само с няколко клика на мишката.