КАТЕГОРИИ
автомобили Апаратура битова техника Гума,пластмаса Дървен материал Електроника заведения Здравеопазване изкуство и култура Инсталации и техника информационни технологии Машини и съоръжения Машини,мотокари,електрокари мебели и обзавеждане метали и металообработване Недвижими имоти облекло и обувки образование общини производство Психотерапия и психологическа консултация селско стопанство строителство Суровини и материали транспорт туризъм търговия услуги финанси Фондации хранителна промишленост
Херос БГ ООД - Превод и легализация
за нас
Агенция ХЕРОС БГ – Преводи, легализация, юридически превод, технически превод, превод на английски.
Херос БГ е лицензирана от Министерство на външните работи агенция за преводи, легализация и заверка на документи, с дългогодишен опит в тази сфера.
Агенцията притежава сертификат за качество по Европейски стандарт EN 15038/2006, издаден от IQA и покрива всички Европейски изисквания и норми за качество на преводаческите услуги.

Херос БГ печели своите клиенти с гарантирано високо качество и най-добрите цени на пазара!
Херос БГ предлага:

- преводи и легализация
- заверка на документи
- апостил
- превод от английски, немски, френски, испански, полски, чешки, гръцки, арабски, унгарски, румънски, молдавски, украински, турски, словашки, албански, холандски, руски, сръбски, хърватски, словенски, македонски и италиански език, както и на много други езици.
- превод на техническа литература
- юридически превод
- превод на медицински текст

ДУМИТЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ СА НАШАТА НАЙ-ДОБРА РЕКЛАМА!
преводи
Агенция за преводи и легализация Херрос има сключен договор с Министерство на външните работи на Република България, да извършва преводи на документи, за които се изисква легализация.
Можете да се обърнете към нас, ако Ви е необходим легализиран превод на всякакъв вид документи.
Можем да Ви консултираме във връзка с начина на легализиране на документи издадени от различни институции и ведомства в България, както и всички процедури по самата легализация (поставяне на Апостил, заверен превод и др.).

ПРАВИМ ПРЕВОДИ ПО ИМЕЙЛ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА!

Доверете се на опита! Нашият опит в областта на преводите и легализацията на документи е вече над 20 години. Държим качеството на нашата услуга да е винаги на най-високо ниво, а цените възможно най-ниски!

НАШЕТО МОТО: Една работа е свършена добре, когато всички страни взели участие в нея останат доволни.

ЗАЩО ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ ТОЧНО КЪМ НАС? ЗАЩОТО ...
· Екипът от специалисти, които работят в агенцията е изграден от висококвалифицирани професионални преводачи, от и на съответните езици, с дългогодишен опит в своята област. Извършваме професионален превод на технически, превод на юридически, превод на медицински и много други видове специализирани текстове.

· Спазваме поетите срокове за изпълнение на поръчките, каквото и да ни струва това.

· Следим за качеството на преводите. Агенцията гарантира ниво професионален превод и коригира евентуално допуснати грешки от преводачите в най-кратък срок като прави това изцяло за своя сметка!

· Много от преводачите, които работят в агенцията са заклети към Министерство на външните работи. Можете да разчитате на нас, в случай че Ви е необходим превод от заклет преводач.
· Спазваме пълна конфиденциалност. Документи, които се превеждат при нас не се коментират, огласяват или предоставят на трети лица при никакви условия. По тази причина нашата агенция е предпочитан партньор от много клиенти и фирми, които водят съдебни дела в България и в чужбина, за които е необходимо да се правят преводи на документи.

· Последно, но може би най-важно. Вие може да намерите и по евтини преводи, но надали бихте искали хората, които четат Вашите преведени документи в чужбина да не разбират за какво става дума в тях или още по-лошо, поради лошия превод да ги разберат по погрешен начин. Такива вреди не могат да се измерват с парична стойност.

ИНТЕРЕСНО: Нашата фирма осигури екипа от преводачи на индийската правителствена делегация, при посещението на Президента на Индия у нас през 2003 г.
Това беше екип от 15 души - преводачи, които изпълниха отлично своите ангажименти. Посолство на Индия се довери на нашия опит, а удоволствието от добре свършената работа беше взаимно.

Наши клиенти са производствени предприятия, държавни институции, строителни фирми, адвокатски кантори, вносители на машини за различни отрасли, културни институции - Национален дарителски фонд "13 века България", "Мюзикаутор", фирми от различни области на бизнеса.
Разбира се ценим високо и се отнасяме с голямо внимение към всички граждани, които се обръщат към нас. За нас всеки клиент е важен и заслужава голямо внимание и добро обслужване.
легализация
Заверката с „апостил”, която Херос БГ осигурява, гарантира валидността и признаването на Българските документи в чужбина.
Те придобиват силата на оригинален документ издаден във всяка една държава, присъединила се към Хагската Конвенция за премахване на изискването за легализация на чуждестранните публични актове.
Почти всички държави, за които би Ви бил необходим легализиран документ, са членове на тази конвенция!

Какво представлява заверката с Апостил?

По своята същност, заверката с “апостил” представлява удостоверяване валидността на документа, от държавата, в която той е издаден. В България това се прави от Министерство на външните работи и Министерство на правосъдието.
апостил
ВАЖНО! Заверка с "апостил" не се изисква за държавите, с които България има сключен договор за правна помощ - страните от бившия социалистически лагер, Австрия, Франция.
сканиране,копиране и конвертиране на документи
Можем да сканираме и копираме преведените документи, за да Ви ги изпратим по имейл или да ги запазим в електронен вид. Цена 2 лв. на документ, ако е в рамките на 5 стр. за по-големи обеми цената се договаря според обема.

При необходимост можем да преработим графични файлове (PDF или JPG) в текстови, като запазим максимално оригиналния вид на документите - схеми, картинки, таблици и други. Цена 2 лв. на стр.
Цена 0.10 лв за копирана страница.
Цените са без ДДС.
визи за САЩ
Това, което ние можем да направим за Вас е:

- Да Ви консултираме относно кандидатстване за неимигрантска виза за САЩ
- Да Ви консултираме по въпроси свързани с имиграция в САЩ
- Да Ви помогнем при кандидатстване за лотария “Зелена карта”
- Програма DV за разнообразяване на имигрантския поток в САЩ
- Да Ви помогнем при изготвянето на документите и подготовката за интервю в Консулски отдел на Посолство на САЩ (за спечелилите от лотария “Зелена карта”. )
-Да Ви окажем помощ по различни административни въпроси свързани със САЩ.
контакти
Адрес: град София, ул.Г.С.Раковски 193, вх.Б, ет.4
Тел.: 02 963 06 18; 02 986 07 18
Факс: 02 963 05 47
E-mail: [email protected] yahoo.com
Уеб страница/и
https://herros.eu