КАТЕГОРИИ
Автоматизация автомобили Апаратура битова техника Гума,пластмаса Диетолози Дървен материал Електроника заведения Здравеопазване изкуство и култура Инсталации и техника информационни технологии Машини и съоръжения Машини,мотокари,електрокари мебели и обзавеждане метали и металообработване Недвижими имоти облекло и обувки образование общини Производство Психотерапия и психологическа консултация селско стопанство Специализирани дейности Стелажи строителство Суровини и материали транспорт туризъм търговия услуги финанси Фондации хранителна промишленост
Доц. д-р Ненчо Ненчев - Нефролог сексолог София
за специалиста


Завършил МУ-София през 1984 г., след това специализира вътрешни болести през 1992 г., а през 1994 г. придобива специалност по нефрология. От 2013 г. е редовен доцент към МУ-София в Катедра Вътрешни болести.

Доц. д-р Ненчо Ненчев е нефролог и сексолог от София и е началник на клиниката по нефрология към УМБАЛ СВ. ИВАН РИЛСКИ. Д-р Ненчев ще Ви помогне при всякакви случаи на сексуални дисфункции, проблеми с ерекцията и потентността и други проблемни ситуации, свързани с половия живот.

Сексоологията е научна дисциплина, чийто основен предмет са биологичните функции и процеси, свързани с половия акт и възпроизводството на видовете, но в съвременната медицина е разширила обхвата си и се занимава с всеки един аспект от половия живот на двойката. Д-р Ненчо Ненчев приема пациенти в кабинета си на улица Гладстон №17 в столицата на България.

дейности


Д-р Ненчев извършва в своята практика следните дейности:

- Бъбречна недостатъчност
- Хронична бъбречна недостатъчност
- Вродени и наследствени нефропатии
- Диабет
- Диабетна нефропатия
- Андропауза
- Сексуални дисфункции

контакти


Частна практика:

Адрес: гр. София, ул. Уилям Гладстон
Тел: 0888 734 803, 02 980 41 62УМБАЛ Св. Иван Рилски:

Адрес: гр. София, бул. Акад. Иван Гешов 15

Галерия