КАТЕГОРИИ
Автоматизация автомобили Апаратура битова техника Гума,пластмаса Диетолози Дървен материал Електроника заведения Здравеопазване изкуство и култура Инсталации и техника информационни технологии Машини и съоръжения Машини,мотокари,електрокари мебели и обзавеждане метали и металообработване Недвижими имоти облекло и обувки образование общини Производство Психотерапия и психологическа консултация селско стопанство Специализирани дейности Стелажи строителство Суровини и материали транспорт туризъм търговия услуги финанси Фондации хранителна промишленост
Ти ес инженеринг ООД - Доставка и монтаж на складово и архивно оборудване, стелажи
за нас
ТИ ЕС Инженеринг EООД e сформирана през 2005 година от екип специалисти със значителен опит в областта на складовата логистика.
Нашата дейност включва предпроектни проучвания, анализ на данните, проектиране, доставка и монтажа на складово и архивно оборудване, автоматизирани складови стопанства, библиотечно оборудване, индустриално обзавеждане за обществени сгради, продажба и сервиз на машини за почистване на вътрешни и външни площи.

Освен изготвяне на индивидуален проект, нашата фирма предлага цялостна услуга по изработка, доставка, монтаж и пускане в експлоатация, както и гаранционен и извънгаранционен сервиз на предлаганата техника.
Разполагаме с екип от инженери и проектанти със значителен опит в областта на проектирането на промишлени стопанства.

Работим със специализиран софтуер, с помощта на който можем да изготвим за кратко време проект и спецификации на поисканото оборудване.

Нашият екип е проектирал и изградил редица складови бази, архивохранилища, библиотеки, помещения за обществено ползване и др.
С дейността си ние обслужваме повече от 200 клиенти специализирани в различни области: производители, спедитори, търговски дружества, обществени организации, държавни ведомства, министерства и др.

Наши партньори са и европейски производители с утвърдено качество на продукцията си и дългогодишен опит на Европейския и световен пазар .
Производствата на нашите партньори са в съответствие с Европейските стандарти, отнасящи се до методите на планиране, избора на материал, производствен процес и монтажни инструкции съгласно европейските наредби.

ТИ ЕС Инженеринг ЕООД има внедрена и сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001:2015 и утвърдена Политика за здравословни и безопасни условия на труд и опазване на околната среда.
продукти
ТИ ЕС Инженеринг - Вашият избор за стелажи, почистваща техника, гардеробчета, пейки, пластмасови кутии. Интегрирани складови решения и изготвяне на индивидален проект.

ПРОДУКТИ

* Стелажи
- Палетни стелажи
- Рафтови стелажи
- Стелажи за архив
- Конзолни стелажи
- Етажни стопанства
- Мецанин конструкции
- Индустриални стелажи
- Конзолни рафтови стелажи
* Автоматизирани складове

- RADIO-SHUTTLE
- Самоносещи складове
- Системи за конфекция
- Подвижни палетни стелажи
- Вертикални складови системи
* Индустриално оборудване

- Пейки
- Гардеробчета
- Сейфове за багаж
- Шкафове и работни места FAMI
- Пластмасови кутии AUER
- Кабини от смолист ламинат HPL
- Други
* Почистваща техника

- Миячни машини
- Метачни машини
- Комбинирани машини
- Почистване на градска среда
услуги
ТИ ЕС Инженеринг предлага:

• Изготвяне на индивидуален проект доставка , монтаж и пускане в експлоатация.
• Продажби, гаранционен и извънгаранционен сервиз на предлаганата техника.
• Отдаване под наем на почистваща техника.
контакти
Адрес: гр. София, ул. 21-ви век 13, офис 1
Тел: 024832682; 0884145686
e-mail: [email protected]
Уеб страница/и
https://www.ts-bg.net