КАТЕГОРИИ
автомобили Апаратура битова техника Гума,пластмаса Дървен материал Електроника заведения Здравеопазване изкуство и култура Инсталации и техника информационни технологии Машини и съоръжения Машини,мотокари,електрокари мебели и обзавеждане метали и металообработване Недвижими имоти облекло и обувки образование общини производство Психотерапия и психологическа консултация селско стопанство строителство Суровини и материали транспорт туризъм търговия услуги финанси Фондации хранителна промишленост
"ЛЕКСА-М" ЕООД - преводи и легализация София
За нас
"ЛЕКСА-М" ЕООД извършва преводи от и на всички езици, съгласно сключен ДОГОВОР с Министерството на външните работи на Република България под № 1963.

Основна цел на „Лекса-М”е непрекъснато подобряване на дейността на фирмата и удовлетворяване изискванията на клиентите за качествени преводачески услуги. За целта е въведена Система за управление на качеството на преводаческите услуги в съответствие с изискванията на европейския стандарт EN 15038:2006.

Услуги
Преводи:

- писмен превод на документи и други книжа от български език на чужди езици и от чужди езици на български език;
- легализация на официални документи;
- устен превод от български език на чужди езици и от чужди езици на български език;
- консекутивен превод;
- симултанен превод;
- езикова локализация

Заверки и легализация:

- Заверка при нотариус
- Заверка в министерствата
- Заверка в чуждестранните посолства
- Легализация в Консулски управление на МВнР

Цени
Ценовата политика на „ЛЕКСА-М” ЕООД е гъвкава и предвижда значителни отстъпки за постоянните ни партньори. Ценовите рамки се определят от вида на текста и сроковете за изпълнение (от 3 дни до експресна поръчка в рамките на деня)

Легализация на документи

Цената на легализацията в различните министерства и посолства варира в зависимост от вида на документа, сроковете на изпълнение и държавните такси. При запитване във връзка с конкретна поръчка можем да Ви изпратим подробна оферта.

контакти
Телефон: 0889234738
Адрес: гр. София, ул.Славянска 18а
E-mail:[email protected]
Сайт: http://www.lexa-m.com/

Уеб страница/и
www.lexa-m.com