КАТЕГОРИИ
автомобили Апаратура битова техника Гума,пластмаса Дървен материал Електроника заведения Здравеопазване изкуство и култура Инсталации и техника информационни технологии Машини и съоръжения Машини,мотокари,електрокари мебели и обзавеждане метали и металообработване Недвижими имоти облекло и обувки образование общини производство Психотерапия и психологическа консултация селско стопанство строителство Суровини и материали транспорт туризъм търговия услуги финанси Фондации хранителна промишленост
Интергрейд ЕООД - Отпушване на канали
за нас
Отпушване на канали - София

Запушен е каналът в банята? Без паника! Ние сме на разположение за отпушване на канали от всякакъв вид.

Честа причина, водеща до нуждата от отпушване на канала са пясък, почва, битови отпадъци, косми, дамски превръзки и тампони, тоалетна хартия, парцали, памук и мазнини, попаднали по различни причини в канализацията.

По стените на канала в банята Ви постепенно се образуват налепи от мазнини, а инертните материали се утаяват на дъното на канала, вследствие на което се намалява неговата пропускливост.

С течение на времето, по дължината на канализацията се образува тапа и каналът престава да изпълнява ролята си. Налага се отпушване на канала!

Ако това се е случило с Вас, просто ни звъннете на 0876 926 196!

Отпушване на канала със собствени сили?
Да, възможно е и сами да си помогнете. На пазара има много продукти, обещаващи добър изход в борбата за отпушването на канала.
И някои от тях дават добър резултат но, за съжаление, за кратко. Истината е, че в повечето случаи те действат като катализатори и обикновено водят до последващо по-сериозно запушване.
услуги
- Отпушване на канали
- Отпушване на тоалетна
- Отпушване на мивки
- Отпушване на сифони
- Спешно отпушване
контакти
Адрес: гр. София, Люлин 6
Тел: 0887135556, 0896933944, 0876673258
Уеб страница/и
https://www.otpushvakanali.com