КАТЕГОРИИ
Автоматизация автомобили Апаратура битова техника Гума,пластмаса Диетолози Дървен материал Електроника заведения Здравеопазване изкуство и култура Инсталации и техника информационни технологии Машини и съоръжения Машини,мотокари,електрокари мебели и обзавеждане метали и металообработване Недвижими имоти облекло и обувки образование общини Производство Психотерапия и психологическа консултация селско стопанство Специализирани дейности Стелажи строителство Суровини и материали транспорт туризъм търговия услуги финанси Фондации хранителна промишленост
Дижемон ООД - Машиностроителна дейност Стара Загора
за нас
“ДИЖЕМОН” е основана през 1992 г като ЕТ.
Дружеството ни дълги години осъществява предимно машиностроителна дейност – изработка на ролки за транспортьори и багери, ролконосачи, барабани за ГТЛ и багери и др.
Фирмата работи по проектна и работна техническа документация на възложителите или разработена от дружеството по задание.

Производствената част на дружеството е разположена в гр.Стара Загора, в индустриална зона „Голиш” в близост до главен път Е773 на изхода за гр.Бургас.

В стремежа си да затвърдим пазарните позиции на лидери в производството на ролки и оборудване за ГТЛ в енергетиката, рудодобива и въгледобива, фирмата ни се разшири с изграждането на нов производствен участък по действащите европески стандарти.
Целта на ръководството е да се разшири продуктовата гама на фирмата в сферата на машиностроенето.

Ръководният екип на “ДИЖЕМОН” е с висше техническо и икономическо образование, с доказани качества в управлението на предприятието.
Техническият и изпълнителският персонал са с богат опит в машиностроенето, придобит във водещи предприятия в региона.

Наши основни клиенти са комплекс „Марица Изток”, „Асарел Медет”, „Каолин”, „Елаците”, „Андела” и други фирми в циментовата промишленост, обогатителни фабрики и кариери.

Подхождаме с разбиране към проблемите на своите клиенти, помагаме им със своя опит в стремежа си да бъдем максимално полезни.
Продуктите на дружеството са със сертификат по ISO 9001:2008. Регистрационен номер на сертификата TRBA 100 0131.
услуги
1. Проектиране и производство на транспортни системи с различни габарити, параметри и предназначение.
2. Изработка и ремонт на ролки и барабани за ГТЛ и багери.
3. Динамично балансиране на ротационни детайли.
4. Разработване на индивидуални проекти за специфични приложения.
контакти
“ДИЖЕМОН” ООД – машиностроителна дейност Стара Загора
Адрес: гр.Стара Загора, в индустриална зона „Голиш” / в близост до главен път Е773 на изхода за гр.Бургас/
Тел./Факс: 042 645 074; 042 690 446
Моб.тел.: 0889 198 212; 0888 240 266; 0888 845 339
E-mail: dijemon@ abv.bg
Уеб страница/и
https://dijemon.com