КАТЕГОРИИ
Автоматизация автомобили Апаратура битова техника Гума,пластмаса Диетолози Дървен материал Електроника заведения Здравеопазване изкуство и култура Инсталации и техника информационни технологии Машини и съоръжения Машини,мотокари,електрокари мебели и обзавеждане метали и металообработване Недвижими имоти облекло и обувки образование общини Производство Психотерапия и психологическа консултация селско стопанство Специализирани дейности Стелажи строителство Суровини и материали транспорт туризъм търговия услуги финанси Фондации хранителна промишленост
Акватон Б ЕООД - Поливни системи
за нас
Водата е един от най-важните фактори на околната среда. Ето защо една изкуствено създадена градина се нуждае от редовни поливки за да бъде тя жива и здрава.

Автоматизираните поливни системи предоставят едно интелигентно и икономично поливане.
Чрез използването им осигурявате на всички растения в градината необходимия воден режим. Ще полеете точно толкова, колкото е необходимо и по този начин няма да хабите излишна вода.

Ще отпадне опъването на маркучи, пръскачки, пръскането на изпускащи кранове и т.н. Но най-вече ще сте сигурни че градината ви няма да изсъхне през вашата отпуска когато ви няма вкъщи и няма кои да полива.
проектиране
Автоматизираните поливни системи представляват сложна комбинация от тръби, клапани, ел. връзки и разпръсквали. Ето защо е важно да се разполага с проект на професионален изпълнител и да се инсталира системата ви от него.
Ние ви предлагаме професионално проектиране, изграждане и поддръжка на автоматизирани поливни системи.
За успешно изпълнение на проекта ние извършваме:

- изкопаване на канавки на правилната дълбочина /мин. 25 см./
– разделяне на системата ви, ако е необходимо, на няколко зони за поливане
– изчисления за свеждане до минимум на загубите на налягане, и осигуряване на достатъчно налягане и дебит за правилната работа на разпръсквалите
– избиране на точните разпръсквали въз основа на работните им характеристики
– комбиниране на разпръсквалите с една и съща поливна система
– Правилно раполагане на разпръсквалите пространствено, за да осигури еднообразност на поливането
– съображения с нормативните изисквания, свързани е електрически водопроводни инсталации – предвиждане за възможно разширения на системата

Изграждане на автоматизирани поливни системи от Недко Колев:
Гаранция за ефикасна работа на всяка една напоителна система е монтирането на отделните компоненти от професионалисти.
компоненти
Подземните автоматизирани поливни системи се състоят от следните елементи:
- водоизточник
– електромагнитни клапани
– програматор и датчик за дъжд
– тръбна разводка
– разпръсквачи
– капков маркуч
поддръжка
Ангажиментът към клиентите ни не приключва с инсталирането на системата.
Всички продукти имат съответна гаранция от производителя, а ние ви даваме гаранция за качество на монтажа, на съответните компоненти.

Абонаментното гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на автоматизираните поливни системи /АПС/ цели да допренесе за правилната им експлоатация, намаляване на рисковия фактор от некомпетентна интервенция и изпреварваща намеса за предотвартяване на сериозни аварии.
Профилактиката, която е в основата на сервизното обслужване гарантира правилната работа на поливната система през активния сезон и сигурност дори и при тежки условия на работа.
контакти
Адрес: гр. Хасково, ул. Пролет № 10
Моб.тел.: 0898 562 806
E-mail: NedkoKolevv@ abv.bg
Уеб страница/и
http://nedkokolev.com